بازدید مدیر ستاد فهمای استان کردستان از کانون‌های مساجد دیواندره
بازديد مدير ستاد فهماي استان کردستان از کانون‌هاي مساجد ديواندره

بازدید مدیر ستاد فهمای استان کردستان از کانون‌های مساجد دیواندره

مدير ستاد هماهنگي کانون‌هاي مساجد کردستان با همراهي رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي ديواندره و کارشناسان فرهنگي و ساماندهي ستاد استان از پنج کانون روستايي ديواندره بازديد به عمل آورد.
شناسه خبر : 42993 تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۱ زمان انتشار : ۱۱:۲۵

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از استان کردستان: «بهزاد کیامهر» مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با همراهی کارشناسان این ستاد از کانون های "ابوحنیفه" روستای وزیر، "امام حسن مجتبی (ع)" روستای گل تپه، "بلال حبشی (رض)" روستای گاوشله، "شهدای انقلاب" روستای قزکه و کانون "نساء" روستای وزمان شهرستان دیواندره بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های این کانون ها قرار گرفت.

کیامهر در این بازدیدها با تاکید بر استفاده بهینه از کانون‌های فرهنگی و هنری برای بسط و توسعه مبانی اسلامی اظهارکرد: انقلاب اسلامی از مساجد شکل گرفت و استمرار حاکمیت نظام جمهوری اسلامی نیز در مساجد تثبیت، تحکیم و ادامه دارد.

وی ادامه داد: وجود 433 باب کانون در روستاها و حواشی شهرهای کردستان، نشان از گستردگی و موقعیت جغرافیایی مساجد در سطح شهرها و روستاهای استان است که ظرفیت قابل توجه برای توسعه فعالیت های فرهنگی، ملی و مذهبی مختلف در مناطق مرزی و روستاها است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با اشاره به اجرای چهارمین رویداد ملی فهما و ثبت فعالیت کانون های مساجد در بستر سامانه بچه های مسجد گفت: مدیران مسئول کانونی لازم است در فرصت باقیمانده نسبت به قبت فعالیت های خود در این سامانه و شرکت در چهارمین رویداد ملی فهما تلاش کنند و امتیازهای لازم را جهت بهره مندی از سرانه حمایتی دریافت نمایند.

کیامهر با تاکید بر تقویت و شناسایی ارزش های دینی و انقلابی در بستر کانون های مساجد به عنوان تنها سنگر فرهنگی در مناطق روستایی و مرزی استان عنوان کرد: مدیران مسئول کانون های مساجد می توانند با اجرای طرح های متناسب با فرهنگ و ظرفیت شهر و روستای خود در تبلور فرهنگ و هنر ارزشمند و اثر گذار نقش آفرینی کنند.

 

وی بر ضرورت برنامه ریزی برای جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و تقویت همکاری و تعامل بین ارکان مسجد تاکید و یادآوری کرد: این همکاری و همفکری می‌تواند بستر تقویت فعالیت‌های مسجد محور در راستای ارتقاء فرهنگ دینی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی باشد.

در ادامه مدیران مسئول کانون های مساجد شهرستان دیواندره نیز فعالیت های خود را تشریح و مسائل و مشکلات کانون خود را مطرح کردند و خواستار حمایت های بیشتر از کانون های مساجد روستایی شدند.