دیدار مدیران کانون‌های مساجد کردستان با نماینده ولی فقیه در استان
ديدار مديران کانون‌هاي مساجد کردستان با نماينده ولي فقيه در استان

دیدار مدیران کانون‌های مساجد کردستان با نماینده ولی فقیه در استان

جمعي از مديران مسئول کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد کردستان با نماينده ولي فقيه در استان ديدار کردند و نحوه‌ي فعاليت، مسايل و مشکلات خود را به سمع و نظر حجت‌الاسلام پورذهبي رساندند.
شناسه خبر : 65330 تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۰۸:۱۰

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان، نماینده ولی فقیه در کردستان سه‌شنبه در این دیدار گفت: کانون‌های فرهنگی هنری به تقویت کارکرد مساجد کمک کنند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دغدغه‌مند هستند و فعالیت ارزشمندی در روستاها و شهرها دارند، عنوان کرد: اجرای برنامه در مساجد و کانون‌ها برای والدین اقدام ارزشمندی است که توسط کانون‌های مساجد در کردستان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مساجد و روستاها و شهرهای مختلفی را از نزدیک دیده‌ام، افزود: در سفرهای بعدی از کانون‌های مختلف بازدید خواهم کرد و در جریان روند فعالیت کانون‌ها خواهم بود.

نماینده ولی فقیه در کردستان تاکیدکرد: مسجد جای همه اقشار و افراد است و باید زمینه ورود آحاد مختلف مردم به سمت مساجد فراهم شود و کانون‌ها در این حوزه می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

حجت‌الاسلام پورذهبی، با بیان اینکه تنوع کارهای مسجدی به جذب افراد مختلف کمک می‌کند، اضافه کرد: ورود به مسجد تسنن و تشیع ندارد و همه افراد باید به این مکان مقدس ورود کنند و در برنامه‌های این مکان معنوی مشارکت کنند.

وی اجرای فعالیت‌های قرآنی و برپایی نمایشگاه‌ها در مساجد را ارزشمند دانست و گفت: وی اضافه کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید تلاش کنند به فعالیتهای درسی بچه‌های مسجدی اهمیت دهند و در بالا بردن کارکرد مساجد قدم بردارند.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: تقویت فعالیت‌های ورزشی برای افزایش نشاط در مساجد نیز باید در برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری لحاظ شود.

حجت‌الاسلام پورذهبی ارتباط کانون‌های مساجد با کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان را خواستار شد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های مشترک این دو می‌تواند به تقویت استعداد بچه‌های مسجدی کمک کند.

وی اهمیت به کتاب و کتابخوانی را نیز دیگر موضوعات مهم در کانون‌های فرهنگی هنری دانست و اضافه کرد: کانون‌ها می‌توانند با ترویج فرهنگ کتابخوانی بچه‌های مسجدی را به کتابخوانی علاقمند کنند

وی وجود کتب و مجلات موجود در کتابخانه مساجد را ظرفیت‌های ارزشمندی دانست و افزود: این امکانات و ظرفیت‌ها باید مورد توجه کانون‌های مساجد قرار گیرد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری ارائه داد و اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان وجود دارند.

بهزاد کیامهر افزود: این کانون‌ها در حوزه قرآنی، دینی، فرهنگی و هنری فعالیت دارند و زمینه پرورش کودکان و نوجوانان را در این کانون‌ها فراهم کرده‌اند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون در مناسبت های ملی و مذهبی اعم از ویژه برنامه‌های اجرا شده در ماه مبارک رمضان، دهه کرامت، اوقات فراغت، توانمندسازی مربیان، عید غدیر، اربعین حسینی و هفته وحدت قریب به 10 هزار نفر در این برنامه ها مشارکت داشتند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان بیان کرد: برگزاری برنامه‌های مختلف در سطح مساجد به همت کانون‌های فرهنگی هنری که در دل این اماکن مقدس شکل گرفته‌اند، امروزه توانسته زمینه حضور افراد مختلف از کودک تا میانسال و سالخورده را فراهم کند و این ارمغان و دستاورد ارزشمندی در راستای شکل‌گیری کانون‌های مساجد است.

کیامهر به هجمه‌های دشمنان دین اسلام با استفاده از ابزار فرهنگی یادآوری کرد: دشمنان دین اسلام از هر طریقی برای تضعیف معنوی نسل جوان تلاش می‌کنند و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بایستی بهترین پایگاه در مقابل این هجمه‌ها باشند.

 در ادامه این نشست مدیران کانون‌های فرهنگی مساجد شهر و روستاهای استان گزارشی از فعالیت‌های کانونها و خواسته‌های و پیشنهادات خود را مطرح کردند.