به همت کانون شهید جلال نیک نفس؛
نشست آسیب های اجتماعی نوپدید، نظریات و راهکارها در سنندج برگزار شد
به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) استان کردستان، نشست آسیب های اجتماعی نوپدید، روز دوشنبه 10 مرداد ماه با برسی آسیب های تجردگرایی، خودکشی، جرایم جنسی، دین گریزی و معیارهای ازدواج شناسایی و تعریف همچنین مدل های تبیین و عوارض و پیامدها و شیوه های کنترل و پیشگیری این آسیب های نوپدید برگزار شد.
«محمد رمضانی» مدرس و استاد دانشگاه در این کارگاه آموزشی که با حضور 50 نفر از مدیران مسئول کانون های مساجد شهرستان سنندج برگزار شد، اظهار کرد: آسیبهای اجتماعی همواره دغدغه بزرگی برای همه جوامع به ویژه کشورهای جهان سوم محسوب میشود و از آنجایی که حوزه آسیبهای اجتماعی بسیار گسترده است لازم است با پیوست پژوهشی آسیب های اجتماعی در بخش های مختلف بررسی و بر روی آن کار شود.
وی ادامه داد: برای کاهش آسیبهای اجتماعی، توانمند کردن افراد، محقق کردن اهداف و مطالبهگری اجتماعی در راستای تقویت حضور اندیشهورزان در جلسات تصمیمسازی، برنامهریزی و نظارت در اجرا ضروری است.
این مدرس دانشگاه پرداختن به مسائل اجتماعی را موجب کاهش آسیب های ناشی از آن عنوان کرد و افزود: باید همسو با افزایش زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی در اجرای برنامههای کاهش آسیب، مشارکت همه اقشار تاثیرگذار جامعه اعم از اندیشهورزان و دانشگاهیان و فعالین اجتماعی و تشکلهای مردمی و نهادهای محلی جلب شود.
رمضانی اضافه کرد: طلاق، اعتیاد، حاشیهنشینی، مفاسد اخلاقی، بیکاری، خودکشی، تکدیگری، آمار بالای فارغالتحصیلان بیکار بویژه دختران، اذیت و آزار سالمندان و کودکان کار نیز از دیگر آسیبهای مهم در جامعه امروز است که باید با بررسی دقیق علل و پیامدهای آن برای رفع این مشکلات چارهاندیشی شود.
وی در پایان یادآوری کرد: تمامی نهادهای فرهنگی همچون کانون های فرهنگی و هنری مساجد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و پایگاه های بسیج می توانند در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی مشارکت فعال داشته باشند.