نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در کردستان برگزار می‌شود
نوزدهمين آزمون سراسري قرآن و عترت در کردستان برگزار مي‌شود
با مشارکت ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد برگزار می‌شود؛

نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در کردستان برگزار می‌شود

رستمي از برگزاري نوزدهمين آزمون سراسري قرآن و عترت در روزهاي هشتم تا دهم ارديبهشت سالجاري مصادف با پانزدهم ماه مبارک رمضان سالروز ميلاد امام حسن مجتبي (ع) خبر داد.
شناسه خبر : 26911 تاریخ انتشار : ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ زمان انتشار : ۱۲:۳۲

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) استان کردستان: «عبیدالله رستمی» در مصاحبه مجازی با رسانه های استان ضمن اعلام این خبر گفت:  نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در روزهای هشتم تا دهم اردیبهشت سالجاری با حضور بیش از دو هزار و 29 نفر از سراسر استان کردستان مصادف با پانزدهم ماه رمضان المبارک سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) برگزار می شود.
 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان افزود: این آزمون قرار بود در روزهای 13 تا 15 اسفند ماه پارسال بصورت حضوری برگزار شود که به علت شیوع حاد ویروس کرونا در سراسر کشور، به صورت مجازی برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه این ازمون با مشارکت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار می شود، عنوان کرد: آزمون قرآن و عترت، برای حمایت از برنامه های آموزشی و تلاش برای کارآمدی و اثربخشی هرچه بیشتر این برنامه ها یکی از مأموریت های راهبردی امور قرآنی استان کردستان به شمار می رود.

 

رستمی با اشاره به اینکه ثبت نام آزمون امسال در 14 رشته صورت گرفته، اضافه کرد: این رشته ها شامل ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در دو رشته ترجمه سوره بقره و تفسیر سوره بقره، بخش معارف اهل بیت (ع) در سه رشته حفظ و مفاهیم نهج البلاغه، حفظ و مفاهیم صحیفه سجادیه و سبک زندگی معصومان می باشد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در خصوص رشته های دیگر این آزمون اینچنین گفتند: حفظ قرآن کریم در رشته های حفظ و مفاهیم جزء30، حفظ و مفاهیم جزء اول، حفظ و مفاهیم سوره بقره، حفظ و مفاهیم 5 جزء اول، حفظ و مفاهیم 10 جزء اول، حفظ و مفاهیم 15 جزء اول، حفظ و مفاهیم 20 جزء اول، حفظ و مفاهیم 25 جزء اول و حفظ و مفاهیم کل قرآن کریم بخش دیگری از رشته های این آزمون هستند.
 

وی در پایان یادآور شد: برگزاری منظم و سالانه آزمون های سراسری قرآن و عترت یکی از اقدامات مهم، لازم و تأثیرگذاری است که در کنار سایر حمایت های مادی و معنوی، از جمله فعالیت ها و برنامه های آموزشی و مؤسسات و مراکز قرآنی سراسر کشور و با هدف حمایت و بسترسازی هرچه مطلوب تر آموزش مفاهیم قرآن و معارف اهل بیت (علیهم السلام) در سراسر کشور انجام می شود.