433 کانون در روستاهای کردستان فعالیت می کنند/ کانون های روستایی ظرفیتی برای جشنواره های فرهنگی هنری
433 کانون در روستاهاي کردستان فعاليت مي کنند/ کانون هاي روستايي ظرفيتي براي جشنواره هاي فرهنگي هنري

433 کانون در روستاهای کردستان فعالیت می کنند/ کانون های روستایی ظرفیتی برای جشنواره های فرهنگی هنری

گلباغي، با اشاره به فعاليت کانون‌هاي فرهنگي هنري در سطح روستاهاي کردستان گفت: در حال حاضر 433 کانون فرهنگي هنري در مساجد روستايي استان فعاليت مي کنند که ظرفيت قابل توجه براي توسعه جشنواره هاي مختلف در مناطق مرزي است.
شناسه خبر : 16308 تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۲:۲۸

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) استان کردستان: «حسین براتی» سرپرست دبيرخانه شوراي سياست‌گذاري ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، به منظور بررسی مسائل و مشکلات ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان به این استان سفر کرد و در این سفر یکروزه با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کارکنان این ستاد در سنندج دیدار و گفتگو کرد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان در این دیدار گفت: خوشبختانه با تلاش دلسوزان و متولیان فرهنگی و مذهبی در کردستان اکنون شاهد فعال بودن ۶۰۰ باب کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح روستاها و شهرهای این استان هستیم.

 

کامل گلباغی با تاکید بر استفاده بهینه از کانون های فرهنگی و هنری برای بسط و توسعه مبانی اسلامی و فرهنگ سازی عنوان کرد: انقلاب اسلامی از مساجد شکل گرفت و استمرار حاکمیت نظام جمهوری اسلامی نیز در مساجد تثبیت، تحکیم و ادامه دارد .

 

وی به فعالیت سامانه فهما (پایتخت فرهنگی هنری مساجد ایران) و بهره‌مندی اعضای کانون‌های مساجد از پرتال بچه‌های مسجد عنوان کرد: در حال حاضر با راه‌اندازی این سامانه ارزیابی کانون‌ها بر حسب میزان فعالیت شان در این سامانه و در فضای مجازی صورت می‌گیرد.

 

وی اضافه کرد: وجود 433 باب کانون در روستاها و حواشی شهرهای استان، نشان از گستردگی و موقعیت جغرافیایی مساجد در سطح شهر و روستا است که که ظرفیت قابل توجه برای توسعه جشنواره های مختلف در مناطق مرزی است.

 

گلباغی از کسب رتبه برتر این ستاد در زمینه‌های اوقات فراغت و توسعه و ترویج نماز در سال 98 خبر داد و گفت: در سال جاری نیز کلاس های اوقات فراغت با عنوان «تابستانه فهما» به صورت مجازی و کلاسی در زمینه های مختلف در سطح کانون‌های مساجد استان برای علاقه مندان دایر شد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه مساجد و اماکن‌ مذهبی در کردستان ظرفیتی برای کار فرهنگی است، یادآوری کرد: تعدد مساجد و اماکن مذهبی در کردستان نشان از این دارد که مردم این دیار از منظر فرهنگی و دینی جایگاه قابل توجه‌ای دارند و به واسطه تاثیرگذاری آن و بینش مردم، ظرفیت و پایگاه خوبی برای ترویج اسلام ناب محمدی و ارزش‌های انقلابی است.